<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Oct 29, 2016

Erdogan: Waarom zo jaloers op Turkije?

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft tijdens de opening van het supermoderne treinstation van de Turkse hoofdstad Ankara gezegd dat projecten, van klein tot megagroot, jaloezie opwekken bij mensen die niet willen dat het land groeit.

“Waarom zijn ze zo jaloers? Nou hierdoor [opening (mega)projecten]”, zei Erdoğan. “We hebben dit jaar veel projecten voltooid. Jaloers? Werk dan ook hard, zodat je ook zo ver komt.”

erdogan-waarom-zo-jaloers-op-turkije1

De Turkse president liet weten dat het nieuwe treinstation van Ankara een van de iconen van de stad zal zijn.

Doodstraf

Erdoğan had ook een boodschap voor het Westen, nadat toegestroomde burgers riepen dat ze de doodstraf ingevoerd willen zien voor mensen die het land hebben aangevallen en de groei remmen [terreur en couppoging]. “Wees gerust. Het komt eraan. Ik geloof dat het parlement dit zal goedkeuren. Dan doe ik wat nodig is. Immers, het volk beslist wat er moet gebeuren. En dan krijg je van wat het Westen ervan gaat zeggen. Sorry hoor, het is belangrijk wat mijn volk zegt, niet wat het Westen zegt”, aldus Erdoğan.

erdogan-waarom-zo-jaloers-op-turkije2

Het nieuwe Turkije

Bekijk HIER de foto’s van het nieuwe treinstation van Ankara. Volgens de Turkse premier Binali Yildirirm is DIT de toekomst van Turkije.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 29-10-2016

Oct 29, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...