<< Terug naar home | Sport

Posted by Turkse Media
Jul 28, 2021

Galatasaray verliest kansloze return tegen PSV, gelijkspel Fenerbahçe-PEC Zwolle

Galatasaray heeft woensdag ook de return (5-1) tegen PSV Eindhoven verloren. De kansloze wedstrijd voor de Istanbulse topclub eindigde 1-2 voor de gastploeg uit Eindhoven.

Veel kansen waren er in de eerste helft voor beide teams niet, maar in de 37. minuut schoot Noni Madueke PSV naar de voorsprong (0-1). Zijn schot buiten de zestien raakte nog wel een speler van Galatasaray waardoor doelman Fernando Muslera op het verkeerde been stond.

En dat gebeurde opnieuw in de 59. minuut: Marco van Ginkel schoot zijn team van dichtbij naar de 0-2 nadat Muslera een kans voor Zahavi redde.

PSV’er Olivier Boscagli kreeg in de 74. minuut een tweede gele kaart, waarna hij het veld moest verlaten met rood.

Galatasaray liet zich nog even voor de laatste keer (84’), wel op een knappe manier, zien met Mbaye Diagne: 1-2.

Fenerbahçe

Overigens was PEC Zwolle woensdag ook te gast in Istanbul. In een oefenduel in het Atatürk Olympiyat Stadion speelde Fenerbahçe gelijk (2-2) tegen PEC Zwolle.