<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
May 09, 2021

Hoe bewaar je waardevolle spullen veilig en verzekerd?

Waardevolle bezittingen. Iedereen heeft ze. Maar hoe bescherm je ze? Hoe zorg je dat ze veilig kan beschermen tegen diefstal en brand? In Nederland worden jaarlijks ruim 50.000 woningdiefstallen en 60.000 woningbranden gemeld bij verzekeraars. Vreselijk om mee te maken.

Wat iets echt waardevol maakt voor iemand is voor iedereen verschillend. Sieraden en waardepapier zijn in geld uit te drukken, maar emotionele waarde niet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bruidsschat die al generaties lang in familiebezit zijn en die men nooit wil verliezen.

Uit onderzoek blijkt ook dat verhuizingen en zelfs opruimen al kan leiden tot verlies van kostbare bezittingen. Dit kan worden voorkomen door het afsluiten van aanvullende verzekeringen of met een aanschaf van een kluis. “Nadeel hiervan zijn hoge kosten en het feit dat je daarmee je kostbaarheden nog steeds kan verliezen”, waarschuwt de Nederlandse Kluis, de grootste aanbieder van privé bankkluizen in Nederland.

“Tot enkele jaren geleden was de bank de plek om je kostbaarheden veilig op te slaan. Grote bankkantoren met veilige kluizen waren daar ideaal voor. Helaas hebben al deze banken hun deuren gesloten.” De Nederlandse Kluis heeft bestaande bankgebouwen en kluizen overgenomen. Dit om te zorgen dat iedereen in de eigen buurt waardevolle bezittingen veilig kan bewaren.

De Nederlandse Kluis heeft al ruim 64.000 klanten die op 39 locaties hun waardevolle bezittingen bewaren. Locaties die zijn voorzien van de laatste beveiligingstechnieken. Klanten moeten zich bij elk bezoek legitimeren en hebben alleen toegang in combinatie met een eigen unieke sleutel. In privévertrekken is een volledige privacy gegarandeerd.

“Naast constante camerabewaking zijn alle kluizen 100 procent overval-proof. En niet te vergeten: de waardevolle bezittingen in de kluisjes zijn automatisch verzekerd.”

Een eigen kluisje huren kan vanaf een relatief klein bedrag per maand. “Een afspraak is zo gemaakt”, aldus de Nederlandse Kluis.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 09-05-2021

 

May 09, 2021
Loading posts...