<< Terug naar home | Sport

Posted by Turkse Media
Oct 10, 2015

Nederland moet nog wachten op EK

Het Turks elftal heeft dankzij een 2-0 zege op Tsjechië zaterdag de kans dat Nederland een EK-ticket kan bemachtigen nog meer verkleind. Oranje moet nu wachten op de resultaten van de laatste wedstrijden.

De Turken staan met de overwinning op de Tsjechen op de derde plek in groep A, een plek die recht geeft op het spelen van play-offs om een EK-ticket.

In de 62ste minuut maakte Selcuk Inan de 1-0 door een strafschop. Hakan Çalhanoğlu besliste de eindstand in de 80ste minuut, 2-0.

web2t34wgesdvxc

Ondanks de zege van Oranje tegen Kazachstan met 2-1 staat Nederland op de vierde plek. Om kans te kunnen maken op kwalificatie moet Nederland op Turkije wachten. Oranje ontvangt dinsdag Tsjechië, Turkije speelt thuis in de Torku Arena in Konya tegen IJsland.