<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Sep 08, 2015

“Alle bergen in Turkije zullen worden gereinigd van terroristen”

“Alle bergen in Turkije zullen worden gereinigd van terroristen.” Dat zei de Turkse premier Ahmet Davutoğlu als reactie op de terreuraanslagen op veiligheidstroepen in de afgelopen dagen in Turkije.

Davutoğlu meldt dat Turkije bewust is aangevallen door terroristische groeperingen na de verkiezingen van afgelopen 7 juni. Turkije heeft na een periode van enkele jaren weer te maken met terreuraanslagen op burgers, agenten en soldaten.

“Het maakt niet uit of deze terroristen ondersteuning krijgen vanuit het buitenland. Sinds 24 juni hebben al onze veiligheidstroepen instructies gekregen alles te mogen gebruiken om de terreur in ons land te stoppen, kosten wat het kost,” zei Davutoğlu in Ankara.

De Turkse premier vertelt dat de Turkse bergen zullen worden gereinigd van terroristen. “Dit is de dag dat we allemaal een eenheid moeten vormen tegen terrorisme. We zijn de omgekomen soldaten veel verschuldigd. Hoe dan ook zullen al onze bergen worden gereinigd van terroristen. De terroristen zullen geen kans krijgen om zomaar rond te lopen in onze bergen en steden. Onze grootste kracht tijdens deze laffe aanvallen op de integriteit van onze natie is de samenwerking van burgers met onze veiligheidstroepen en onze broederschap. Niemand kan ons stoppen in onze strijd tegen terrorisme”, aldus Davutoğlu.

 

© Turksemedia.nl | AA – ANKARA

Sep 08, 2015
Loading posts...