<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Ak Ajans Nederland
Oct 10, 2017

Amerikanen komen Turkije niet in

Een groep onwetende Amerikanen is Turkije niet binnengekomen nadat ze geen visum kregen op het vliegveld van Istanbul. Turkije en de Verenigde Staten behandelen wederzijds geen visumaanvragen meer.

Een van de Amerikaanse transitpassagiers, Rommey Edwards, liet weten niet op de hoogte te zijn van de rel tussen beide landen. Hij was onderweg naar Kaapstad, maar wilde een stadstour door Istanbul. “Ik hoor dit nu pas. Ik heb geen commentaar voor de twee besluiten.”

Ambtenaren bij het visumkantoor laten weten dat er tot nu toe acht passagiers uit Amerika zijn geweigerd.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan hamerde vanuit Servië erop dat het probleem is veroorzaakt door de Verenigde Staten zelf en vroeg dat land [naar aanleiding van arrestatie medewerker Amerikaans consulaat] “wie die spionnen heeft gepositioneerd in het Amerikaanse consulaat in Turkije”.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 10-10-2017

Oct 10, 2017
  • Ozturk

    Spioneren vanuit hun ambassades, daar zijn Amerikanen goed in, ongeacht of het hun bondgenoten zijn of niet. We herinneren ons nog al te goed dat de Amerikanen de Duitsers bespioneerden vanuit hun ambassade in Berlijn. En dan zijn er nog de vele spionages die niet wereldkundig werden.
    Die Amerikaanse ambassades zijn stuk voor stuk Trojaanse paarden.

Loading posts...