<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
May 29, 2018

Arabieren starten campagne voor Turkije

Arabische activisten zijn een campagne gestart op sociale media waarin ze mensen aanmoedigen hun zomervakantie door te brengen in Turkije.

De Arabischtalige hashtag “Onze zomervakantie is nu leuker in Turkije” is bedoeld om meer toeristen te trekken uit de hele wereld. Onder de hashtags worden foto’s gedeeld van de must-see attracties van Turkije, inclusief de Meisjestoren in Istanbul en Cappadocië in de centrale provincie Nevşehir.

Mensen uit de Golfregio gaan op vakantie naar Turkije omdat het een Islamitisch land is, schrijft Abdulhamid al-Bilali uit Koeweit op Twitter. “Islamitische mensen hebben daar geen problemen met eten en religieuze praktijken.”

Een andere reden om Turkije te verkiezen, is dat accommodatie, eten en kleding goedkoper zijn dan in veel andere landen, vindt al-Bilali.

Yusuf al-Harisi prijst de rijkdom van de Turkse geschiedenis en beschaving en zegt dat dit het mooiste land is dat hij tot nu toe heeft bezocht.

“Ik had het gevoel dat ik in een van de Europese landen was toen ik Turkije voor het eerst bezocht”, tweet Koeweit Abdulaziz al-Fadli.

Turkije heeft alle toeristische elementen zoals natuurparken, historische artefacten, bazaars en monumenten, schrijft Seyhan Bint Ali uit Qatar. Hij heeft Turkije al 10 keer bezocht, vertelt hij.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 29-05-2018

May 29, 2018
Loading posts...