<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Apr 26, 2021

Armeense bende valt Turks gezin in Frankrijk aan: 4 gewonden

In Frankrijk zijn zaterdag vier personen gewond geraakt bij een aanval van ongeveer 40 Armeniërs op een Turks gezin in Saint-Dié-des-Vosges.

De groep brak in bij het huis van de familie in het district Kellermann en viel hen aan, is gemeld.

In een interview met een grote Turkse nieuwsdienst zei een van de familieleden dat een Armeniër zaterdag zijn neef met een auto had aangereden, waarna er een geschil tussen hen uitbrak.

Het familielid merkte op dat de betreffende Armeniër andere Armeniërs opriep. Later die dag viel een bende het huis van zijn neef binnen en viel het gezin aan met honkbalknuppels, messen en ijzeren staven. Ook had een van de aanvallers een pistool bij zich.

Vier mensen raakten gewond bij het incident, liet het familielid weten, waarbij er één drie schedelbreuken opliep. Drie van de gewonden zijn opgenomen in het ziekenhuis, waarbij een van hen een operatie onderging.

Nagorno-Karabach

Een lid van de Armeense groep opende het vuur in de lucht met een pistool nadat hij het huis verliet, benadrukte het familielid. In de groep zou ook een persoon zijn die recent naar de regio Nagorno-Karabach ging om te vechten tegen het Azerbeidzjaanse leger.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 26-04-2021

Apr 26, 2021
Loading posts...