<< Terug naar home | Economie

Posted by Ak Ajans Nederland
Oct 06, 2017

Armoede in Nederland toegenomen, daling in Turkije

Het aantal huishoudens in Nederland die onder de armoedegrens leven is ten opzichte van vorig jaar met 1,2 procent gestegen. Tussen Europese landen is die procentuele stijging een van de hoogste, terwijl Turkije in de lijst van grootste dalers staat.

Dat blijkt uit cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat en Turkse variant TUIK.

Na Finland is het aantal mensen die niet kunnen rondkomen het meeste gedaald in Turkije, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk en Letland. Laatstgenoemde drie landen zagen een verbetering van 0,7 procent.

In de lijst van de ‘grote stijgers’ in armoede staat Zweden met 1,7 procent, Nederland met 1,2 procent en Bulgarije met 0,9 procent aan de top, blijkt uit de Europese cijfers.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 06-10-2017

Oct 06, 2017
 • Ayhan

  https://twitter.com/trtworld/status/916664440107307011

  kijk hiernaar mislukte Egyptenaar wat er allemaal gebeurt in je land

 • Palestino

  Gaat steeds beter met Turkije!

 • Turkse Turk

  Nederland is nog steeds beter… de vraag is alleen Hoe lang nog?… Dit geld alleen voor de arbeider natuurlijk. Voor ondernemers is Turkije al 40 jaar een paradijs…Vooral voor vastgoed ondernemers.

 • Ozturk

  Weer een van de vele voorbeelden waarbij Turkije omhoog klimt en Nederland omlaag zinkt. Binnenkort gaan ook de absolute percentages elkaar kruisen en komt het ‘rijke’ Nederland onder ‘het arme dadelexporterende’ Turkije te staan.
  Precies wat ik onze nazi-nazaat heer Steker al een tijdlang voorhoudt en hetgeen door hem ontkent wordt.
  Hier is het bewijs.

 • Turkse Turk

  Ik verwacht dat kruising van minimum inkomen van zeg maar een schoonmaker in Nederland en Turkije elkaar gaan kruisen binnen 10 jaar…

  Vanaf 2025 verwacht ik een zeer krachtige Turkse groei dat echt heel krachtig zal zijn.

  Mensen beseffen niet wat voor reus op staat… Bv Usa is een supermacht.. maar usa is nooit op eigen kracht super macht geworden maar met kapitaal uit Engeland..met geld en goedkeuring van de kapitalisten… Engeland was rijk geworden nadat de kapitalisten uit Amsterdam maar Engeland gingen… nu wil het kapitaal verhuizen van Usa naar China… China wordt dan conform deze traditie het nieuwe Usa… Usa bied wel verzet… maar het punt ka dit gebeurt met kapitaal van een andere…

  Bij de Turken is het anders… Turken groeien op eigen kracht zonder externe injecties. … dus zonder hormonen dus natuurlijk. .. alles wat natuur is is sterker dan sintetish. ..

  Dat betekent dat Turken op 2 fronten gaan groeien…zowel kapitaal als land zijn… Dus ze zullen straks en de kracht van een land en het geld van kapitalisten hebben…in een…

  Dat betekent een macht waar je u tegen kan zeggen en een macht die 100x sterker zal worden dan de Ottemaanse Rijk. Met andere woorden…. er zal binnen 50 jaar geen andere land zijn die zich kan meten met het nieuwe Turkse rijk.

Loading posts...