<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Nov 21, 2018

Azarkan geeft Baudet koekje van eigen deeg: ‘Je schijt alles onder’

Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FvD) raakte dinsdagnacht tijdens een laat Kamerdebat in discussie met DENK-Kamerlid Farid Azarkan. Volgens Baudet zou het DENK-Kamerlid niet snappen wat retorische vragen inhouden. Dat zorgde voor een interessante woordenwisseling en flinke uithaal uit kant van Azarkan.

“Ook u begrijpt niet goed wat ik bedoel met een retorische vraag”, zei Baudet tegen Azarkan. “Het punt is dat mijn vraag dient om mijn bezwaar te formuleren. Ik wil heel graag een reactie daarop hebben”, zei de FvD-voorzitter over een standpunt, waar zijn mening al voor bepaald stond.

“Hij heeft zijn mening al bepaald, toch vraagt hij retorische vragen”, reageerde Azarkan op zijn beurt.

“Wij weten niet wat retorische vragen zijn. Voorzitter, ik kom er toch een beetje op aan dat de heer Baudet een beetje aan zeemeeuwenpolitiek doet. Hij komt vaak hier binnenvliegen, begint te fladderen, krijst en schijt de boel onder en dan kunnen wij het weer opruimen als hij weg is”, haalde het DENK-Kamerlid uit.

Baudet vroeg zich af hoe dat opruimen in zijn werk zou gaan. “Wat valt er op te ruimen?”

Azarkan: “Dat was metaforisch bedoeld”, waarop Baudet vroeg of dat juist retorisch was bedoeld. “Metaforisch”, maakte Azarkan Baudet duidelijk, die daarmee in zijn eigen woordenspel verdwaald raakte.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 21-11-2018

Nov 21, 2018
Loading posts...