<< Terug naar home | Economie

Posted by Ak Ajans Nederland
Dec 07, 2016

Bank uit Golfstaten kiest voor Turkije: Turkse economie is echt sterk

Een van de grootste banken van Bahrein, Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), heeft gekozen om een kantoor te openen in Turkije.

Dat laat CEO Reyadh Sater van BBK aan persbureau AA weten.

“De Turkse economie is echt sterk. Turken werken zeer hard”, zegt Sater. “Ondanks dat economieën te kampen hebben met problemen, heeft Turkije uitstekend werk verricht.”

De CEO van de Arabische bank vindt ook dat Turken steeds met zware uitdagingen te maken hebben gekregen. “Maar ze worden steeds sterker na crises. Onze groeistrategie is om te concentreren op de Turkse markt.”

bank-uit-golfstaten-kiest-voor-turkije-turkse-economie-is-echt-sterk-1

De Turkse economie blijft echt sterk, zegt Sater. “De Turkse economie zal successen behalen omdat ze ervaren zijn in het overwinnen van moeilijkheden.”

De Arabische bank wil nu al sneller groeien in Turkije. “We zorgen nu eerst voor de brug tussen de twee landen. De betrekkingen tussen BBK en Turkije zijn in de laatste zes jaar flink toegenomen.”

De koning van Bahrein, Hamad bin Isa Al Khalifa, heeft eind augustus een bezoek gebracht aan Turkije om nauwer samen te werken en de handel tussen de twee landen te bevorderen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 07-12-2016

Dec 07, 2016
 • Hakan Orbay

  nederland europa is kapot.

 • Henk

  Hoe kan Nederland kapot gaan als er door Nederlanders in Turkije geïnvesteerd wordt?

 • Hakan Orbay

  jullie nederlanders zijn pedofielen. Jullie nederlanders doen aan orgaanhandel en pedofielen.

 • Deli Balta

  Bahrein en kuweit Bank vinden de turkse economie zeer goed en sterk. Daarom gaan ze ook een kantoor in Turkije openen. Slim ceo.

  Moodys is schurk!!

 • Deli Balta

  Slim van Rabobank! ING heeft ook kantoren in Turkije geopend. Waarom? Antwoord: Ze weten dat de Turkse economie zeer sterk is.

 • Ozturk

  Heer Henk,

  Het is ‘meneer Ozturk’ nog steeds voor u. Graag niet onbeschoft gaan gedragen door mijn naam af te korten.

  Nederlandse/westerse banken kwamen in de jaren ’00 naar Turkije, maar een aantal zijn door hun eigen westerse crisis ook net zo hard weer vertrokken.
  De Rabobank wilde ook in 2006 al naar Turkije komen door de Turkse Sekerbank over te nemen. Dat ging toen niet door, en nu komt de Rabobank als mosterd na de maaltijd in 2014 alsnog naar Turkije.
  Typisch halfslachtig Nederlands gelummel.
  Maar goed, doet er niet toe, mijn goedkeuring hebben ze inderdaad, hoe meer investeerders in Turkije, hoe beter.

  Als de Turkse economie niet heel sterk zou zijn, dan zouden deze banken niet naar Turkije komen.
  Ik zal u hier regelmatig aan herinneren als u weer eens smalend over Turkije en de Turkse economie doet en het beter denkt te weten dan deze grote banken.

 • Ozturk

  Ik zal het even uitleggen:
  Nederlanders zijn slechte onderhandelaars. Vergeleken bij Turken zijn het op dat vlak mietjes. Daar waar een Turk in Turkije 1 Lira betaald, laten wij Nederlanders 2 Lira betalen.
  Nou is de economie van Turkije zó sterk, dat zelfs de opgelichte Nederlander na een jaar zijn investering met een klein beetje winst kan verkopen en dus toch nog zonder kleerscheuren wegkomt.
  De grote poet blijft uiteraard bij ons Turken achter.

  Eenmaal terug in Nederland zal de Nederlander alsnog op feesten en partijtjes op lopen scheppen over zijn mega-Turkse rendementen, van wel 8% in een jaar tijd. En natuurlijk zullen zijn toehoorders groen van afgunst zien, want zij moesten immers betalen om hun eurootjes op de Nederlandse spaarrekening te ‘mogen’ zetten.
  Maar degenen die echt lachen zijn natuurlijk de Turken, omdat ze die domme Nederlanders hun geld hebben afgepakt en met het Nederlandse geld mega-rendementen van tientallen, zo niet honderden procenten hebben gemaakt.

  En zo kan het zijn dat mede dankzij het buitenlandse kapitaal het BNP van Turkije als een raket omhoog vliegt, terwijl het Nederlandse BNP een beetje pas op de plaats maakt.

  And for that, we thank you!

 • Deli Balta

  Je slaat de spijker op zijn kop

 • Deli Balta

  Nederland is zeepbel.

Loading posts...