<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Dec 07, 2016

Bank uit Golfstaten kiest voor Turkije: Turkse economie is echt sterk

Een van de grootste banken van Bahrein, Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), heeft gekozen om een kantoor te openen in Turkije.

Dat laat CEO Reyadh Sater van BBK aan persbureau AA weten.

“De Turkse economie is echt sterk. Turken werken zeer hard”, zegt Sater. “Ondanks dat economieën te kampen hebben met problemen, heeft Turkije uitstekend werk verricht.”

De CEO van de Arabische bank vindt ook dat Turken steeds met zware uitdagingen te maken hebben gekregen. “Maar ze worden steeds sterker na crises. Onze groeistrategie is om te concentreren op de Turkse markt.”

bank-uit-golfstaten-kiest-voor-turkije-turkse-economie-is-echt-sterk-1

De Turkse economie blijft echt sterk, zegt Sater. “De Turkse economie zal successen behalen omdat ze ervaren zijn in het overwinnen van moeilijkheden.”

De Arabische bank wil nu al sneller groeien in Turkije. “We zorgen nu eerst voor de brug tussen de twee landen. De betrekkingen tussen BBK en Turkije zijn in de laatste zes jaar flink toegenomen.”

De koning van Bahrein, Hamad bin Isa Al Khalifa, heeft eind augustus een bezoek gebracht aan Turkije om nauwer samen te werken en de handel tussen de twee landen te bevorderen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 07-12-2016

Dec 07, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...