<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Mar 04, 2020

Britten: ga op vakantie naar Turkije

De Britse krant Daily Express adviseert Britten op vakantie te gaan naar Turkije. In dat land zijn tot nu toe geen coronagevallen bekend.

Het artikel geeft advies over de naderende paasvakantie, die daar 10 april start. Lezers worden geadviseerd landen waar besmettingen met het nieuwe coronavirus bekend zijn, te vermijden.

Turkije is al heel lang een populaire vakantiebestemming voor toeristen uit het Verenigd Koninkrijk. Zo zijn er ook Britten die besloten te verhuizen naar Turkije, met name naar regio’s zoals Marmaris.

Julie Miller Dally leeft al twintig jaar in Turkije. “Ik ben verliefd op dit land. Ik nodig al mijn familieleden en vrienden uit naar Turkije.”

Een andere Brit die al dertien jaar in Turkije woont, Robert Phelps, zegt in een interview destijds Fethiye te hebben bezocht, waarna hij besloot niet meer terug te keren. “De historische rijkdommen en natuurlijke schoonheden van Turkije zijn prachtig. Bezoekende vrienden uit het Vereningd Koninkrijk keren altijd vol bewondering terug.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – MUĞLA | Gepubliceerd: 04-03-2020

Mar 04, 2020
Loading posts...