<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Ak Ajans Nederland
Oct 02, 2017

Chinezen helemaal weg van Turkse stad: ‘Ongelofelijk mooi’

De Turkse stad Pamukkale, bekend om zijn natuurfenomeen, trekt deze week extra veel toeristen uit China. De Chinese vakantie tussen 1 en 8 oktober heeft ervoor gezorgd dat veel Chinese toeristen koers hebben gezet richting Pamukkale, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

“Ik kom elk jaar met mijn familie naar Pamukkale”, reageert de Chinese toerist en elektrotechnisch ingenieur Elix Jinid.

Een andere toerist uit China, Han Sujing, zegt in een interview dat de Turkse stad “ongelofelijk mooi” is. “Ik zal dit doorvertellen en aanraden aan mijn vrienden in China. Het uitzicht is niet te geloven.”

Lujing Dajı zegt ook erg onder de indruk te zijn van Pamukkale.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – DENIZLI | Gepubliceerd: 02-10-2017

Oct 02, 2017
 • Turkse Turk

  Turkije kan slim inzetten op rijke toeristen uit heel Azië. Dit is een juiste zet voor nu en de toekomst. Nog belangrijker Is dat Turkije zicht richt op toeristen uit Rusland Midden oosten Noord Afrika Iran en midden Azië als in mindere mate Oost Europa. West Europa blijft belangrijk maar verliest steeds meer aan invloed en belang en tevens is het beter als hun aandeel daalt zodat Turkse afhankelijkheid verminderd.

 • Levooo1995

  Als west niet werkt kijken we naar het Oosten🇹🇷🇹🇷🇹🇷♥

 • Mustafa

  Geachte Heer,

  Wij moeten inderdaad voor zoverre het mogelijk is, niet enkel op toerisme maar op heel veel zaken proberen niet afhankelijk te zijn.
  Een natie is maar zo sterk als hare afhankelijkheid.
  Innovatie is volgens mij de ” keyword” innoveren en nog eens innoveren.
  Wij als Turken zijn echt in staat om grootse realisatie s te verwezenlijken.
  Zolang we een eenheid kunnen vormen, i believe we are unstoppable.

 • Deli Balta

  Pamukkale is gewoon de mooiste plek op aarde!!!! 🇹🇷

 • Turkse Turk

  Klopt helemaal. Veel Turken beseffen totaal niet wat de potentie is van de Turken en Turkije…. geloof me echt…Ze beseffen niet eens 10% van hun capaciteiten.

  De hoge heren in Europa beseffen zeer goed dat de Turken meer veel meer potentie hebben dan de Turken zelf beseffen. Zij denken dat Turken minimaal 3x zoveel potentie hebben als wat de Turken denken. .. ook de hoge heren van het westen onderschatten de Turken… al denken ze dat Turken meer kunnen dan de Turken zelf beseffen.

  Met de juiste leider alleen op technologie en wetenschap kunnen de Turken Silicon Valey en Zuid Korea samen gecombineerd in 10 voud overtreffen…

  Kijk ik zeg niet handel of oorlog waar men algemeen denkt dat de Turken goed in zijn…

  Ik praat over wetenschap en Technologie. ..

  Zelfs jij en positief ingestelde Turken zullen denken van hij is high waarschijnlijk. .. Nee ik ben serieus. .. ik weet dat dat mogelijk is. Ik hou van wetenschap en techniek.

  Ook op andere gebieden kunnen de Turken de rest van de wereld zodanig overtreffen dat de ergste nachtmerrie van de hoge heren hierin tekort schiet.

  Het is niet voor niets dat de Turken het gekozen volk is…

  NederTurk

 • Levooo1995

  Mooiste plek op aarde is je zachte bedtje😂😂😂

 • Deli Balta

  Dat klopt..😎

Loading posts...