<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Mar 14, 2016

Davutoglu: Turkije gaat zeer hard straffen

De Turkse premier Ahmet Davutoğlu liet na de terreuraanslag in Ankara weten dat de groepen die het op Turkije hebben gemunt en opdrachten geven tot aanslagen, op de hardst mogelijke wijze zullen worden gestraft.

“Namens Turkije en onze bevolking vervloek ik de moordenaars. Deze zijn zo onmenselijk en harteloos geweest dat ze burgers die op een bus stonden te wachten, hebben vermoord. De daders en de groepen die het op Turkije hebben gemunt, zullen op de hardst mogelijke wijze worden gestraft”, zei Davutoğlu.

web23474578458_47357843873

De Turkse premier gaf aan dat de aanval gericht was op Turkije en als doel heeft om de eenheid en vrede in het land te verstoren. “Het beste antwoord dat de terroristen kunnen krijgen is dat we sterk blijven en voorzichtig handelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hun duistere plannen niet zullen doorgaan”, aldus Davutoğlu.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan liet weten dat de terreurorganisaties de strijd verliezen tegen het Turkse leger en veiligheidsdiensten en ze daardoor onschuldige burgers aanvallen.

Maandag hebben elf Turkse gevechtsvliegtuigen tussen 02.20-04.30 (Nederlandse tijd) luchtaanvallen uitgevoerd op bases van terroristen in het noorden van Irak. Het Turkse leger meldt dat alle achttien doelen zijn vernietigd.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA

Mar 14, 2016
Loading posts...