<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Sep 20, 2018

DENK haalt zwaar uit naar ‘PVV-corvee’ VVD

Het voorstel van VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff om criminaliteit dubbel zo hard aan te pakken in uitgekozen wijken heeft voor ophef gezorgd bij met name DENK Rotterdam. Dijkhoff wil ook dat de regering ingrijpt in de opvoeding van jongeren in probleemwijken.

“Ik vind zijn idee de meest openlijke vorm van walgelijke discriminatie”, haalde DENK-gemeenteraadslid in Rotterdam Stephan van Baarle uit.

“Ten tweede vind ik het ook uiterst hypocriet; als we het hebben over probleemwijken aanpakken, dan zou de VVD misschien eindelijk eens een keer dat rechts rabiate rotbeleid overboord moeten gooien”, zei Baarle.

De VVD moet ervoor zorgen dat de eigen risico van tafel gaat, de woningen betaalbaar worden en de huren niet de pan uitrijzen, vertelde Baarle. “Dat doen ze allemaal niet. Ze creëren probleemwijken. Dat hebben ze tientallen jaren gedaan. Dat bestuurlijke falen proberen ze nu te maskeren door af te geven op mensen met een migratieachtergrond. Dat is PVV-corvee wat de VVD doet. Ronduit walgelijk.”

VVD-Kamerlid Klaas Henricus Dominicus Maria Dijkhoff, geboren in het Duitse Soltau, was vorig jaar kort minister van Defensie.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 20-09-2018

Sep 20, 2018
Loading posts...