<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Apr 10, 2020

DENK neemt maatregelen om ‘onduidelijkheden weg te nemen’

Politieke beweging DENK laat vrijdag in een verklaring weten welke maatregelen worden genomen “om de speculaties en onduidelijkheid bij” de achterban weg te nemen.

“Er is keihard gewerkt om tot werkbare maatregelen te komen met als doel samen naar oplossingen te zoeken”, laat het bestuur in een bericht weten.

De politieke partij is momenteel in gesprek met een aantal onderzoeksbureaus om een onafhankelijk onderzoek uit te laten voeren naar de ontstane situatie. Er wordt onafhankelijke personen aangesteld om het bestuur, dat voorlopig de werkzaamheden blijft voortzetten, de komende tijd te ondersteunen en te bemiddelen met de betrokken personen. “Het handelen van onze drie Kamerleden die tot deze situatie heeft geleid zal in dit onderzoek uitgebreid worden meegenomen.”

Volgens de statuten van de beweging gaan de leden over het vormen van het bestuur. Alleen tijdens een algemene ledenvergadering is het mogelijk om bestuurstaken over te dragen. “Wij zullen op 6 juni 2020 tijdens een ledenbijeenkomst in alle openheid met onze leden in gesprek gaan over de huidige situatie.”

Op die dag is het aan de leden om te beslissen over de toekomst van DENK en nieuwe politieke leider, is verklaard. “Tijdens deze ledenbijeenkomst zullen onze leden ook de nieuwe politieke leider kiezen. Tot die tijd zullen wij als bestuur ons uiterste best doen om verschillen weer op één lijn te krijgen en te komen tot rust.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | Gepubliceerd: 10-04-2020

Apr 10, 2020
Loading posts...