<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Sep 05, 2017

DENK ontvangt ‘christelijke’ haatbrief: ‘Diep triest’

DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu vind het diep triest: een haatbrief op de mat met daarin het verzoek Nederland te verlaten, onheuse bejegening richting moslims en een christelijke zending. Dat zorgde voor veel reacties op Facebook, waar Kuzu dinsdag de brief heeft geplaatst.

“Ik denk dat jullie dit land beter kunnen verlaten, en daar verder denken. Wat denken jullie daarvan, ik denk opgelost staat netjes”, schreef een anonieme zender in zijn ‘epistel’ gericht aan Kuzu en moslims.

In de brief staat ook dat moslims “de duivel aan het aanbidden zijn” en de profeet “een leugen” zou zijn. “Jesus Christus is de waarheid. Amen”, sloot de ‘missionaris’ zijn boodschap mee.

“Het politieke seizoen is begonnen en deze anonieme held heeft de moeite genomen om ons op ambachtelijk geproduceerde wijze een handgeschreven brief te sturen. Diep triest”, reageerde Kuzu op de brief.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 05-09-2017

Sep 05, 2017
 • Ben Steker

  Wie wat zaait zal oogsten !

 • Leen Smit

  Diep triest. Anoniem, als je dan een vent bent zet dan je naam er onder.

 • HWe

  Erg ‘schokkend’ inderdaad …Men krijgt wel vervelender ‘brieven’ in Nederland zal ik zo maar denken niet ?
  Had al weer eens zo een “aanmaning” in mijn mailbox vandaag.

 • BmGizzaH

  Dat zei je vader ook toen hij je moeder bezaaide..flapdrol

 • Ben Steker

  Gezien uw uitspraken bent u ook van het soort : beperkte herseninhoud met totaal geen zelfreflectie.
  Ik neem het u niet kwalijk want u weet en kan ook niet beter.
  Het had in uw geval ook beter op de kachel kunnen belanden, dan was het namelijk met een sisser afgelopen.
  Een prettige dag verder ….nul, zero,sıfır !

 • BmGizzaH

  Alleen je vader had ook niet kunnen weten dat de hond van de buren hem voor was,nemen we jou ook niet kwalijk. Kan jij ook niks aan doen!

 • Ayhan

  hoi egyptenaar heb je weer een andere naam
  ik ben er weer was op vacantie
  nee ik was niet naar egypte moet niets hebben van die griezel op zich is het een mooi land maar met die dictatorretje weet je het maar niet

 • Ayhan

  hallo leen hoe gaat het daar in bodrum ?
  alles ok met je erg met die aardbeving laatst maar nu blijkt dat daar erg goed en de prijzen van huizen zijn gestegen omdat de ondergrond daar goed is totaal geen schade opgelopen ivm die aardbeving wat in griekenland was gebeurd
  oja die burgervader kocadon (hahah vertaalt grote onderbroek) die heeft ook een grote maag heeft nu al een vermogen van 300 miljoen dollar (voorheen 200 miljoen dollar) ga nou niet zeggen dat ze niet corrupt zijn die chp want dat gelooft geen hond

 • Ayhan

  Heer Ozturk
  Hoe gaat het met je ?
  Insaallah alles goed met jou je geliefden + je zaken
  sevgi ve saygilar

 • Ayhan

  Hey ammon de vluchteling
  Heb jij niet die laffe brief geschreven ?

 • Ozturk

  Maar natuurlijk, westerling he?
  Het enige wat de gemiddelde westerling diep triest vind, is als er muntjes uit zijn portemonnee verdwijnen. Net Joden. Dat er medemensen in zijn land bedreigd worden zal hem worst wezen, dat is allemaal niet zo vervelend als die paar rotcenten – waar de gemiddelde westerling zijn moeder nog voor verkoopt – die zijn eigen egoïstische ikkie minder te besteden zal hebben voor zijn eigen genot.

 • Ozturk

  Geachte heer Ayhan,

  Het zou mij niets verbazen als inderdaad heer Steker die brief heeft geschreven. Het komt in ieder geval wel van iemand uit zijn kamp(f), gezien het identieke idioom, met uitspraken als ‘het land verlaten’ en ‘daar’ verder denken. ‘Opgeruimd staat netjes’, ook zo’n veel voorkomende uitspraak. Als er het woordje ‘uitgekotst’ in had gestaan had ik het zeker geweten dat meneer Steker het hoogstpersoonlijk zou hebben geschreven.
  En natuurlijk anoniem, net zoals hij hier ook steeds weer met een andere anonieme alias terugkeert.

 • Ayhan

  ik geloof dat hij zich moet bewijzen telkens tegen zn vrindin en zijn omgeving kijk ik mag wel een Egytenaar zijn maar ik ben een van jullie
  je kent vast de gezegde he “”cekirge bir sicrar iki sicrar”” pat diye yapistirirlar

Loading posts...