<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Jan 25, 2019

DENK richt vizier op Overijssel

DENK gaat met voormalig raadslid Kenan Boz (48) uit Enschede als lijsttrekker meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen in Overijssel, de provincie waar de partij twee zetels wil halen.

Dat laat de snel groeiende politieke beweging in een verklaring weten.

Van 2010 tot 2015 was Boz al actief als gemeenteraadslid in Enschede. Hij werd in 2014 opnieuw gekozen met voorkeursstemmen. Daarnaast stond Boz ook op de kandidatenlijst van DENK Enschede voor de gemeenteraadsverkiezingen. Naast zijn actieve bijdrage aan DENK is de ervaren Boz werkzaam in de automatisering.

“Met ontzettend veel energie en passie zal ik samen met de kandidaten en vrijwilligers DENK vertegenwoordigen in Overijssel. De komende periode zullen we een positieve campagne voeren om te laten zien dat het geluid van DENK echt nodig is in de Provinciale Staten van Overijssel. In ons verkiezingsprogramma staan goede voorstellen waarmee wij de kiezers zullen overtuigen om te kiezen voor een eerlijk en rechtvaardig Overijssel”, reageert de nieuwe lijsttrekker van DENK.

De kandidaten van DENK Overijssel vormen samen een sterk team met ruime politieke ervaring, talent en ambitie, verklaart DENK. De nummer 2 op de lijst, Rachid El Khoulatie (35), woonachtig in Zwolle, werkte na zijn studie moleculaire biologie op de Universiteit Utrecht als research analist. Op dit moment is El Khoulatie werkzaam als product ontwikkelaar en procestechnoloog in Hattem.

Naast Ayhan Tonca, lijsttrekker voor DENK Europa staan fractievoorzitter van DENK Enschede en Deventer, Enes Sariakce en Ahmet Kaya als lijstduwers op de lijst.

DENK-voorzitter Selçuk Ozturk: “In Overijssel hebben we een sterke en diverse kandidatenlijst waar ik trots op kan zijn. In Overijssel hebben wij al sinds lange tijd een zeer enthousiaste en gemotiveerde groep DENK’ers die ons geluid goed laat horen. Onder aanvoering van Kenan Boz als lijsttrekker ben ik er van overtuigd dat wij twee zetels kunnen behalen.”

De kandidatenlijst van DENK in Overijssel is als volgt:

  1. Kenan Boz (48) — Enschede
  2. Rachid el Khoulati (35) — Zwolle
  3. Adem Pehlivan (30) — Deventer
  4. Taha Çoban (18) — Enschede
  5. Burak Aktas (28) — Deventer
  6. Dilber Köktaş (29) — Almelo
  7. Stan Seppenwoolde (22) — Almelo
  8. Ahmet Kaya (37) — Deventer
  9. Enes Sariakçe (24) — Enschede
  10. Ayhan Tonca (54) — Apeldoorn

Het verkiezingsprogramma voor Overijssel zal op korte termijn worden bekendgemaakt, meldt DENK.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 25-01-2019

Jan 25, 2019
Loading posts...