<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Nov 30, 2015

Dit zijn de beste Turkse Nederlanders van dit jaar

De Nederlands-Turkse ondernemingsvereniging HOTIAD heeft zondag tijdens de tweede HOTIAD Awards de beste Turks-Nederlandse ondernemer, artiest, sporter en student van dit jaar bekendgemaakt.

web23rfeqcdsax

Voorzitter van ondernemersvereniging HOTIAD Hikmet Gürcüoğlu gaf in zijn toespraak aan dat het succesniveau van Turkse Nederlanders hoog is. “Wij willen dat dit meer gezien en gehoord wordt. De Nederlandse autoriteiten zijn ook op de hoogte van het succes. Dat zeggen ze in gesprekken met ons. Als we sterk willen zijn in de samenleving moeten we daarvoor hard werken”, aldus Gürcüoğlu.

webr3feqcsdaxz

Evren Mahir Bal en Sedat Altunbaş zijn de twee beste ondernemers van dit jaar geworden, maakte een jury bestaande uit deskundigen bekend.

webr3feqcdaxz

De prijs voor de beste artiest in de categorie kunst en cultuur ging naar zanger en pianist Karsu Dönmez.

webr3feqcdax z

Internationale dressuuramazone (paardensport) Ceylan Avinal is gekozen tot de beste sporter van dit jaar.

webr32feqcda xs

De beste student is Mete Erdurcan geworden.

De opkomst bij de prijsuitreiking in een theater in Capelle aan den IJssel was hoog, een groot aantal Turks-Nederlandse ondernemers namen deel aan de avond. De Turkse ambassadeur Sadik Arslan en de Turkse consul-generaal in Rotterdam Sadin Ayyıldız waren ook aanwezig bij de avond. Het Turks Klassieke Muziek Koor en actrice Funda Müjde zorgden voor het entertainment van de avond.

De deelnemers spraken na afloop van de prijsuitreiking van een zeer succesvolle avond.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – CAPELLE A/D IJSSEL

Nov 30, 2015
blog comments powered by Disqus
Loading posts...