<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Jul 29, 2020

Duitsers lovend over vakantieveiligheid in Turkije

Volgens 35 Duitse toerisme-experts is het Turkije gelukt een veilig vakantieland te blijven tijdens de coronapandemie. De deskundigen uit zeven Duitse steden zijn persoonlijk afgereisd naar Turkije en zijn onder de indruk van de effectieve coronamaatregelen van het land.

Dat schrijft het Duitse toerismeblad Touristik Aktuell.

Hoofdredacteur Matthias Gürtler vindt het op basis van de bevindingen van de 35 experts verbazingwekkend hoe goed en uitgebreid de hygiëne- en coronamaatregelen in Turkije zijn, schreef hij in zijn artikel. “Daar waren alle 35 deskundigen het over eens. Ondanks alle veiligheidsvoorschriften is er sprake van een volledig vakantiegevoel.”

De deelnemers aan het reisprogramma waren ook erg onder de indruk van de Turkse gastvrijheid, schreef Gürtler. Een deelnemer liet weten recent in Fuerteventura en Mallorca te zijn geweest, maar “het reis naar Turkije het beste was”.

Bij terugkomst zijn de professionals voor de zekerheid getest op covid-19. Geen van hen zijn positief getest, aldus het Duitse blad.

In Turkije hebben zo’n 3.500 hotels en restaurants een certificaat ontvangen die hen als hygiënisch en coronaproof bestempeld.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 29-07-2020

Jul 29, 2020
Loading posts...