<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Mar 25, 2017

Eerste golf Zweedse toeristen: media praten onzin over Turkije (foto’s)

Een vliegtuig met toeristen uit de Zweedse hoofdstad Stockholm is zaterdag geland op de luchthaven van de Turkse toeristenstad Antalya. De 189 passagiers zijn de voorhoede van een nieuwe golf toeristen uit Scandinavische landen, nu recent het toerismeseizoen is gestart.

Het vliegtuig is ontvangen met een traditionele watersaluut, de toeristen met bloemen.

Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)4

In interviews beklagen zich steeds meer toeristen over de buitenlandse media. “Ik neem de buitenlandse pers niet meer serieus”, zegt Galina Isakson. “Ik kom vaker in Turkije en weet wat voor fantastisch land Turkije is. Ik geloof niet in dat nieuws [over Turkije].”

Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)7

Tuija Tapojarvi vindt dat mensen zelf Turkije eens moeten zien voordat ze oordelen op basis van wat buitenlandse media schrijven. “Ik kies vijfde keer voor Turkije voor het klimaat en eerlijke inwoners. Ik geloof niet meer wat de buitenlandse pers schrijft. Het is beter als mensen alles met hun eigen ogen zien.”

Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)1

Touroperator Detur, die een samenwerking is aangegaan met de populaire low-cost luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines, meldt dit jaar 90.000 Scandinavische toeristen te verwachten. “Dat zijn meer dan 450 vliegtuigen. Al onze gasten zijn een soort vredesgezant; zij zien en ervaren hoe Turkije in het echt is en vertellen dit weer aan hun landgenoten wanneer ze terug zijn”, aldus coördinator Mesut Kanat.

Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)8 Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)6 Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)3 Eerste golf Zweedse toeristen media praten onzin over Turkije (foto’s)5

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANTALYA | Gepubliceerd: 25-03-2017

Mar 25, 2017
 • Levooo1995

  Turkije wordt het nieuwe licht in de toekomst😘

 • Martijn

  Zou je denken? Ik denk eerder het tegenovergestelde.

 • Saskia Van Der Ham

  ben hier nu uit holland geweldig naar mijn zin

 • Renaat Van Poelvoorde

  “Turkije wordt het nieuwe licht in de toekomst”…. wat een giller!!!

 • Ozturk

  Heer van Poelvoorde,

  Niemand dwingt u om naar Turkije op vakantie te gaan of om ons aardig te vinden.
  Maar om de een of andere reden verruilt heel Nederland iedere zomer weer dit prachtige Nederland (wat een giller!) om de zuurverdiende vakantiedagen aan de Middellandse Zee door te brengen.

  U kunt wel schamper doen over Turkije als vakantieland, maar onder normale omstandigheden en objectief bezien is Turkije toch echt een stuk aantrekkelijker om een vakantie door te brengen dan een verregende Nederlandse camping.
  De waarheid is hard.

  Maar ondanks uw denigrerende en hooghartige houding blijft u welkom in ons land. Wij weten namelijk wel hoe we ons fatsoenlijk en gastvrij moeten gedragen, en daar kunt u nog veel van leren.

 • Ozturk

  Geniet ervan!

 • Renaat Van Poelvoorde

  Tje; beste heer Oztork, “onder normale omstandigheden en objectief bezien” (???) Als je wat uw Kalief en zijn trawanten daar allemaal uitsteken, ‘normaal’ vindt, is dat een reden te meer om voor mijn vakantie elders ten rade te gaan, daar wij als zogenaamde ‘fascisten’ niet enkel door (een deel van) het volk, maar ook door hun leiders welkom zijn…

 • Barry Berends

  Vorig jaar zijn we in gumbet geweest bij bordrum was geweldig ook dit jaar gaan we weer naar Turkije nu naar fethiye en ik kijk er nu al naar uit geweldige mensen

Loading posts...