<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Mar 22, 2021

Eerste Russen vliegen naar Turkije: ‘Het is hier een stukje hemel’

Nu het Turkse toerismeseizoen de deuren coronaproof opent, vliegen Russische toeristen het land binnen. Afgelopen week landde de eerste lading Russen op het vliegveld van de Turkse vakantieprovincie Muğla.

“Het is een hier een stukje hemel”, reageerde de Russin Anestasia Cherkassenko naast haar man in een interview. “We komen hier vaker en houden erg veel van Turkije.”

Inna Khelma vindt Turkije veiliger dan andere landen. “Ik ben van mening dat de coronamaatregelen hier heel goed worden gehandhaafd. Ik bewonder de natuurlijke schoonheid van Muğla, het groen en het blauw.”

Een andere Russische toerist, Luda Belova, is ervan overtuigd dat haar vakantie veilig zal plaatsvinden. “Turkije is heel veilig. Ik hou van dit land.”

Directeur Cengiz Tuğrul Ayaz van Dalaman Airport in Muğla verklaarde in april een grote stroom toeristen te verwachten uit Rusland en Engeland. Hij liet ook weten dat vorig jaar na augustus, te midden van de coronapandemie, 165.000 Russen gebruik hebben gemaakt van zijn lokaal vliegveld.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 22-03-2021

Mar 22, 2021
Loading posts...