<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Dec 11, 2016

Erdogan niet bang: Ze gaan er harder voor boeten

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zondag laten weten dat terroristen die Turkije aanvallen, nog harder zullen worden gestraft.

Dat zei hij tijdens zijn bezoek aan het ziekenhuis waar een deel van de gewonden liggen na de twee terreuraanslagen in Istanbul.

“Denken ze echt dat we bang zijn? Denken ze dat we zo zielig zijn dat we ons zullen overgeven aan deze vuile schurken?”, sprak Erdoğan. “We staan sinds het begin al klaar om te sterven en hebben onze lijkwades altijd bij ons gehad. We geloven in een geloof waar sterven als martelaar de meest eervolle dood is. We gaan door tot het uiterste.”

De Turkse president liet weten dat het land Turkije een echte eigenaar heeft en leden van de terroristische afscheidingsbeweging nog lang kunnen wachten op hun stukje land. “Deze schurken hebben geen aandeel in dit land. Ze houden niet van dit land en volk.”

Wraak

“De slachtoffers, politieagenten die helden zijn, waren daar voor de veiligheid van toeschouwers die naar een voetbalwedstrijd keken. Zodat ze veilig naar huis konden. Zij zijn op een valse en verachtelijke manier door bomauto’s aangevallen”, zei Erdoğan. “Laat dit duidelijk zijn. De daders zullen hiermee niet wegkomen. Ze [terroristen] gaan er harder voor boeten.”

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, bekend om zijn harde houding tegen terroristen en sympathisanten, politici of niet, sprak ook over wraak. “Dit zijn nog hun mooie dagen. Er is een totale vernietiging op komst. Ze weten niet wat hen te wachten staat”, aldus Soylu.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 11-12-2016

Dec 11, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...