<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Jan 18, 2016

Erdogan meest geliefde Europese leider

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan is de meest geliefde Europese leider op Facebook. Dat blijkt uit een rapport van het PR-bureau Burson & Marsteller die de activiteit van (politieke) leiders op social media heeft onderzocht.

Op de lijst van Europese leiders met de meeste likes staat Erdoğan op de eerste plaats met bijna 8 miljoen likes gevolgd door de monarchie van het Verenigd Koninkrijk met bijna 2,5 miljoen likes. De Roemeense politicus Klaus Iohannis staat op de derde plaats gevolgd door Bonskanselier Angela Merkel.

webrf7gqcesaduofeqda

Wereldniveau

Erdoğan is de tweede meest invloedrijke wereldleider op Facebook. Gemiddeld heeft een bericht van Erdoğan 127.432 interacties (likes, comments en gedeelde berichten).

De eerste en derde plaats wordt gedeeld door India: Het account van en namens minister-president van India Narendra Modi maakt effectief gebruik van Facebook en heeft gemiddeld 186.045 en 85.862 interacties. De Amerikaanse president Barack Obama staat op de vierde en vijfde plaats met 82.846 en 77.987 interacties.

webr37fqeucaipmgqedva

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden

Jan 18, 2016
 • Esra

  EU met Zn dictators heel toepasselijk

 • Thorgard

  En sinds wanneer is Turkije een Europese staat? Bij mijn weten houdt Europa op bij Griekenland, daarna start het midden oosten

 • thebadboss

  haters gonna hate stinkaap. ”Europese staat” Leer het verschil tussen Europa en de EU. Turkije en deel van Rusland hoort bij Europa maar niet in EU. Europa is een continent. NEXT, ”houdt Europa op bij Griekland” Cyprus, leer topo, kijk waar Cyprus ligt, en ja die zit ook in de EU.

 • Umit Ayhanci

  Istanbul#Turkije ligt ook een deel in Europa

Loading posts...