<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Jan 10, 2018

Erdoğan: Turkish Airlines wordt grootste ter wereld

Turkije wil met de bouw van de grootste luchthaven ter wereld in Istanbul, ook de nationale luchtvaartmaatschappij de grootste ter wereld maken.

Dat zei de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan dinsdag tijdens zijn speech in het congrescentrum op het presidentiële complex in Ankara.

“Met de bouw van de nieuwe luchthaven gaan we Turkish Airlines de luchtvaartmaatschappij met de grootste vloot ter wereld maken”, zei Erdoğan, die alle managers van Turkish Airlines in het buitenland te gast had.

Ook benadrukte de Turkse president de enorme groei van Turkish Airlines, die nu 331 vliegtuigen in zijn vloot heeft en naar de meeste bestemmingen ter wereld vliegt. “In 2002 hadden we 66 vliegtuigen. Nu 331. Turkish Airlines vliegt naar 300 bestemmingen in 120 landen. We hebben nog grotere doelen”, aldus Erdoğan.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 10-01-2018

Jan 10, 2018
  • Deli Balta

    Onze president Erdogan is de beste. Wij zijn trots op THY en Turkije….maşallah

  • Tamer Aslantas

    Kwestie van tijd dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Meest centrale punt van de aarde (land oppevlakte) is in het Midden-Oosten en hierbij is Turkije bijzonder omdat het de poort is tussen Europa, Azie en het M.-O. en dus ook Afrika! Nu nog de zijden route herstellen en het is compleet als je het mij vraagt.

Loading posts...