<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jul 24, 2018

Erdoğan waarschuwt: Israël meest racistische en fascistische staat ter wereld

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft met afschuw gereageerd op de omstreden Israëlische Joodse natiestaat-wet. “Israël heeft hiermee aangetoond dat het zonder twijfel de meest zionistische, fascistische en racistische staat ter wereld is.”

Dat zei Erdoğan dinsdag tijdens zijn partijbijeenkomst.

Hij is woedend op de wereld die stil blijft voor de misdaden van Israël tegen Palestijnen. “Israël gebruikt deze wet als dekmantel voor hun diefstal en toont aan wat hun echte (religieuze) bedoelingen zijn. De wereldheersers blijven stil voor de Joodse sharia en tonen hiermee hun hypocrisie aan. Israël heeft voortaan niets meer te zeggen over de consequenties van hun zet.”

“De geest van Hitler is in Israël opgedoken”, haalde Erdoğan uit. “Deze zet vormt, net zoals de Israëlische president dat ook terecht opmerkt, een gevaar voor alle Joden.”

Het blijft niet alleen bij deze wet, liet Erdoğan weten. “Ze gaan in het kader van hun geloof voor veel bloedvergieten en ellende zorgen in de wereld. Wie nu zwijgt, is medeplichtig voor al het grote lijden en bloed die er aankomen. Turkije zal altijd de Palestijnen steunen. We nodigen de moslimwereld, alle christenen en alle democratische landen uit tot actie tegen Israël”, aldus de Turkse president.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 24-07-2018

Jul 24, 2018
Loading posts...