<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Apr 22, 2018

Europese bedrijven investeren erop los in Turkije

Europese bedrijven die vol vertrouwen investeren in Turkije, gaan dat de komende tijd verhogen. Landen die geen nog geen kapitaal in Turkije hebben, staan op de wacht.

Dat laat voorzitter Christoph Leitl van de Vereniging van Europese Kamers van Koophandel en Industrie (Eurochambres) in een interview weten.

“Op het gebied van handel en investeringen biedt uw land serieus potentieel. Turkije is ook zeer cruciaal voor Europa. Onze waardering hiervoor. Vandaar dat we er alles aan doen om de betrekkingen te versterken. Beide kanten zijn niet alleen buren van elkaar, maar ook goede vrienden en belanghebbenden met wederzijdse vertrouwen”, stelt Leitl.

De Europese voorzitter benadrukt dat problemen in het Midden-Oosten Europeanen ervan niet weerhoudt meer te investeren in Turkije. “De investeerders die al vol vertrouwen investeren in Turkije, zullen hun inleg (zelfs) verhogen. Landen die dat nog niet hebben gedaan, staan op wacht.”

Omvang

Ruim 20 miljoen bedrijven zijn via 46 Kamers van Koophandel en Industrie lid bij Eurochambres. 93 procent van de leden is van mkb-formaat. Desbetreffende bedrijven zorgen voor meer dan 120 miljoen banen in Europa.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 22-04-2018

Apr 22, 2018
Loading posts...