<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Ak Ajans Nederland
Dec 25, 2016

Familieleden Turkse premier sturen hulp uit eigen zak naar Syrische kinderen

Naast duizenden Turken die rijden naar de Turks-Syrische grens, doen familieleden van Turkse politici ook mee aan hulp aan Syriërs.

De familie van de Turkse premier Binali Yildirim heeft drie vrachtwagens vol etens- en drinkwaar gestuurd naar de Syrische stad Idlib. Dat gebeurde vanuit Istanbul via de Turkse hulporganisatie Rode Halve Maan.

familieleden-turkse-premier-sturen-hulp-uit-eigen-zak-naar-syrische-kinderen-2

De kinderen van Yildirim, Erkam, Bülent en Büşra en broer İlhami hebben de vrachtwagens volle goederen met name naar weeshuizen gestuurd. De hulp is naast kinderen ook bestemd voor families die rond het centrum van Idlib wonen.familieleden-turkse-premier-sturen-hulp-uit-eigen-zak-naar-syrische-kinderen-4

Familie Yildirim laat weten altijd door te zullen blijven gaan met het steunen van mensen die hulp nodig hebben. De Turkse familie wil hiermee de aandacht vestigen op de humanitaire ramp in Syrië, die nog lang niet voorbij is.

Turkije

Turkse politici en diens families sturen vaak hulp naar behoeftigen. Zo ging tijdens het Offerfeest alle offervlees van de familie van president Erdoğan en enkele Turkse ministers naar Gaza. De families maken de hulp bijna nooit kenbaar.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 25-12-2016

Dec 25, 2016
  • Deli Balta

    Premier Binali en president Erdogan sturen regelmatig hulp uit eigen zak naar de behoeftige vluchtelingen. Dit wordt alleen niet altijd bekend gemaakt, goede daden is iets tussen u en Allah, anderen hoeven het niet te weten. Nu wordt als uitzondering de goede daad bekend gemaakt, omdat je van die mensen hebt, die zeggen de president van Turkije helpt zelf niet met eigen geld, maar zegt wel tegen anderen dat ze moeten helpen.

    Dus nu kunnen ze dat ook niet meer zeggen!

Loading posts...