<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Sep 13, 2017

Farid Azarkan boort de PVV de grond in

DENK-Kamerlid Farid Azarkan heeft tijdens een debat in de Tweede Kamer het idee van de PVV over vluchtelingen sterk afgekeurd. De generaliserende mening van de PVV over asielzoekers dat ze allen crimineel zijn, kreeg een andere wending toen Azarkan met cijfers over PVV-leden kwam.

“Door de PVV wordt gedaan of asielzoekers al rovend en verkrachtend door ons land rondtrekken”, haalde het DENK-Kamerlid uit. “De PVV demoniseert, discrimineert en degradeert een groep mensen die huis en haard heeft moeten ontvluchten voor oorlog en gevaar.”

Azarkan gaf aan dat “DENK de PVV hierin altijd zal bestrijden” en de partij van Geert Wilders hypocriet is. “Het ergste is dat de generaliserende uitingen van de PVV ronduit hypocriet zijn. Want als we de logica van de PVV eens toepassen op de PVV zelf, dan blijkt namelijk, afgaande op politiecijfers, dat 2,4 procent van de asielzoekers verdacht zijn van een of meer delicten. Terwijl vijf procent van de PVV-fractie in de Tweede Kamer is veroordeeld door een strafrechter.”

“En daarmee is de PVV-fractie twee keer meer crimineel dan de door hun zo verketterde asielzoekers”, vertelde Azarkan. “Dus ik zou tegen de PVV willen zeggen: steek vooral uw hand in eigen boezem.”

Het DENK-Kamerlid had ook een oproep aan de regering in de vorm van een vraag. “Ik zou bewindslieden willen vragen: wordt het ook niet tijd voor een taskforce PVV-criminaliteit?”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 13-09-2017

Sep 13, 2017
blog comments powered by Disqus
Loading posts...