<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Nov 05, 2022

Frans model bekeerd tot Islam: ‘Mooiste dagen van mijn leven’

Het Franse model en realityshowster Marine El Himer heeft laten weten dat ze voortaan als een moslima door het leven gaat.

“Deze momenten laten de mooiste dagen van mijn leven zien”, schreef ze in haar aankondiging op haar officiële Instagram-account tijdens haar bezoek aan de Grote Moskee en Ka’aba in het bedevaartsoord Mekka.

Kortgeleden verkreeg het Franse model ook het Marokkaanse staatsburgerschap. Ze liet weten dat ze een aantal maanden geleden al was bekeerd tot de Islam.

De 29-jarige El Himer sprak hoop uit dat haar spirituele reis haar altijd naar Allah zal leiden en bedankte al haar fans die haar tijdens dit proces hebben gesteund. Ze merkte daarbij op dat het geen schande is om zich tot een andere religie te bekeren en benadrukte dat zij voor de Islam koos als resultaat van de instemming van haar geest, hart en ziel.

Onder de post van het Franse model reageerden haar fans dat ze blij waren met dit nieuws en dat “het gezicht van El Himer verlicht is”. Een andere fan schreef: “Je hebt ervoor gezorgd dat ik de Koran keer op keer lees.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 05-11-2022

Nov 05, 2022
Loading posts...