<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
May 26, 2016

Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven

Door grote stakingen in Frankrijk in met name de olie-industrie kunnen duizenden tankstations geen brandstof meer leveren. Bij tankstations die nog wel wat over hebben, ontstaan vechtpartijen door automobilisten die voordringen in de lange rijen en niet of nauwelijks kunnen tanken. In de Franse stad Besançon is een man omgekomen na diefstal van benzine uit de tank van een hybride auto.

Pompeigenaren proberen het geruzie en gevecht van de Franse automobilisten deels tegen te gaan door flyers op te hangen met de tekst: “Ga aub in de rij staan en wees aardig voor je omgeving”.

Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (11)

Ruim 4.600 tankstations in Frankrijk hebben te kampen met een flink brandstoftekort, 2.400 staan al droog. Alle olieraffinaderijen in het land zijn getroffen door de stakingen. De Franse organisatie voor de olie-industrie (UFIP) meldt dat de strategische olievoorraad van het land is ingezet.

In Besançon is een man om het leven gekomen toen hij benzine wilde stelen uit de tank van een elektrische auto (hybride). Hij werd daarbij geëlektrocuteerd. De man kon niet meer worden gered door de hulpdiensten.

Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (8) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (7) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (6) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (3) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (4) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (10) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (9) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (5) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (12) Fransen op de vuist door benzinetekort, diefstal eist leven (2)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – PARIJS

May 26, 2016
Loading posts...