<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Apr 25, 2018

Grote luchtvaartshow Turkije van start

De nieuwe luchtvaartshow van Turkije is woensdag van start gegaan in Antalya. Bezoekers en bedrijven uit meer dan honderd landen gaan de komende vier dagen de nieuwste commerciële en militaire vliegtuigen bekijken tijdens de Eurasia Airshow, die onder voorzitterschap van de Turkse president plaatsvindt.

De twee meest opvallende vliegtuigen zijn de nieuwste en prestigieuze Airbus A350-1000 van Qatar Airways, waarvan slechts een exemplaar is in de wereld, en het grote nieuwe vrachtvliegtuig van Turkish Airlines, de Boeing 777-Freighter. Dat laatste kan volgeladen met vracht van 106 ton 10,5 uur lang doorvliegen. Ook is er een toestel van het Britse leger aanwezig.

Ook worden naast vliegtuigen en helikopters de nieuwste defensieproducten tentoongesteld.

Antalya verwacht een half miljoen bezoekers, laat de burgemeester weten. De Eurasia Airshow is goed voor een inkomst van 200 miljoen lira voor de stad. Ruim 1.000 partijen bieden hun waar aan, is gemeld.

De tentoonstelling van de peperdure toestellen en producten van grote wereldspelers vindt plaats op de drukke luchthaven van Antalya.

Turkish Airlines

Tijdens de beurs heeft Turkish Airlines ook een grote motoraankoop gedaan voor hun nieuwe aanwinst, de Boeing 787-900. Er is gekozen voor wereldgigant GE.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANTALYA | Gepubliceerd: 25-04-2018

Apr 25, 2018
blog comments powered by Disqus
Loading posts...