<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Apr 05, 2017

Den Haag waarschuwt voor verkeershinder tijdens Turks referendum

Gemeente Den Haag heeft een reisadvies afgekondigd naar aanleiding van wegwerkzaamheden en drie evenementen in de stad, waaronder ook het Turkse referendum.

Turkse Nederlanders die in het weekend willen stemmen in Den Haag, worden vanwege een verwachte verkeersdrukte rondom Kijkduin op zaterdag 8 april en zondag 9 april geadviseerd om zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, de fiets (bewoners van Den Haag) of om gezamenlijk vervoer te organiseren.

Kijkduin

Zaterdag en zondag wordt vanuit Kijkduin de Duinenmars gehouden. Vorig jaar deden ruim 14.000 mensen hieraan mee. Daarnaast maakt op zondag in de loop van de middag (16:00) de wielrenwedstrijd ‘De Omloop van de Glazenstad’ kort gebruik van de Lozerlaan. Deze weg (S200) wordt tot en met zondag ook gebruikt als route naar de stemlocatie voor het Turkse referendum.

Wegwerkzaamheden

Wegens wegwerkzaamheden aan de Raamweg (tussen de Javastraat en de Groenhovenstraat) aan de andere kant van de stad, wordt verwacht dat de omleidingsroute Lozerlaan, de voornaamste route voor Den Haag onderlangs, ook hierdoor extra drukker zal zijn in het weekend.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | TMC | Gepubliceerd: 05-04-2017

Apr 05, 2017
Loading posts...