<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
May 01, 2017

Hier wonen de gelukkigste mensen van Turkije

Het Turkse statistiekbureau TUIK heeft op basis van recente parameters geconcludeerd dat de gelukkigste burgers van Turkije in Sinop wonen. De Turkse havenstad en badplaats in het noorden van Turkije is net als in 2014, ook de gelukkigste stad van 2016 gekozen.

TUIK heeft in zijn beoordeling van Turkse steden gekeken naar zaken zoals levensomstandigheden en voorzieningen in de stad, alsmede de veiligheid en de populatie van ouderen.

Burgemeester Baki Ergul is trots op zijn stad. “Wij, de lokale ambtenaren, werken dag en nacht om de mensen hier zo gelukkig mogelijk te houden”, reageert Ergul. “Sinop verdient deze onderscheiding ook vanwege zijn prachtige natuurlandschap en hoe de bewoners hier met elkaar omgaan. Sinop is een stad van liefde en tolerantie waar iedereen in de samenleving zijn mening zorgeloos kan uiten. De bewoners laten zien dat ze ook blij zijn met de veiligheid, openbaar vervoer en lokale diensten in de stad.”

Hier wonen de gelukkigste mensen van Turkije3

Burgers reageren ook tevreden op de prestatie van hun stad. “Deze stad is ook heel veilig voor vrouwen”, vertelt Gulbahar Karaduman Karsli. “Ik kom gemakkelijk overal in Sinop.”

De Turkse stad is ook bekend om zijn centrum, waar geen enkele stoplicht aanwezig is.

Hier wonen de gelukkigste mensen van Turkije2

Sinop ontving in 2015 en 2016 respectievelijk 900.000 en 600.000 bezoekers. De Turkse stad wil na Bodrum het centrum van duiktoerisme van het land worden.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – SINOP | Gepubliceerd: 01-05-2017

May 01, 2017
Loading posts...