<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Oct 08, 2016

Hollywoodster Lindsay Lohan eens met Erdogan, beeld over Turkije oneerlijk (foto’s)

De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan heeft tijdens haar bezoek aan een vluchtelingenkamp in Turkije gezegd dat het land veilig is en het niet eerlijk is dat er een negatief beeld over Turkije wordt geschetst.

De wereldberoemde Hollywoodster benadrukte dat Turken zeer gastvrij zijn, uitstekende dingen doen en dat ze dit, als ze terug is in de Verenigde Staten, overal zal doorvertellen. “Als er slechte dingen gebeuren in Turkije, horen we dat gelijk in Amerika. Hier gebeuren uitstekende dingen. Ook in andere gebieden in Turkije gebeuren uitstekende dingen. Maar niemand weet hiervan. Dit is zeer oneerlijk. Ik zal me inzetten om alles door te vertellen.”

hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-2

Daarnaast gaf Lohan, tevens model en zanger, aan dat Turkije gesteund moet worden in de vluchtelingenkwestie. “Turkije doet al meer dan genoeg. Europese landen en de Verenigde Staten moeten ook hun verantwoordelijkheden nemen.”

hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-7

Vijf

Lohan gaf aan achter de woorden van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan (Klik voor VIDEO) te staan. “Ik steun zijn woorden ‘de wereld is groter dan vijf’. De huidige vijf kan niet namens iedereen spreken en namens alle culturen handelen.”

hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-5

Veilig

De Amerikaanse actrice vindt dat iedereen Turkije moet bezoeken. “Ik denk dat iedereen deze prachtige zaken moet zien. Ik heb gezien dat Turkije veilig is. Dit moeten meer mensen weten”, aldus Lohan.

hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-3 hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-8 hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-6 hollywood-ster-lindsay-lohan-eens-met-erdogan-beeld-over-turkije-oneerlijk-fotos-4

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – GAZIANTEP | Gepubliceerd: 08-10-2016

Oct 08, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...