<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Jan 13, 2021

Hoogste status voor Turkish Airlines (Diamond)

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije heeft de ‘Diamond Standard’-status verdiend in de categorie gezondheid en veiligheid, maakte Turkish Airlines woensdag bekend.

De hoge status “symboliseert het hoogste gezondheids- en veiligheidsniveau en de ongeëvenaarde serviceaanpak en kwaliteit in deze buitengewone tijden”, is benadrukt.

De onderscheiding is uitgereikt door Airline Passenger Experience Association (APEX), de grote groep van internationale reizigers, en SimpliFlying. Veel luchtvaartmaatschappijen zijn via enquêtes onder reizigers beoordeeld op 75 punten in 10 categorieën.

“We zullen onzelfzuchtig blijven werken om onze passagiers de best mogelijke reiservaring te bieden”, reageerde de voorzitter van Turkish Airlines İlker Aycı.

Vanaf het begin van de coronapandemie heeft Turkish Airlines een stapsgewijs plan voor de gezondheid van de klant gedemonstreerd dat net zo uitgebreid is als de routekaart van 127 landen, aldus Joe Leader, CEO van APEX.

Het cijfer 127 slaat terug op het aantal landen waartoe de Turken vliegen. Turkish Airlines vliegt naar de meeste bestemmingen ter wereld (319 luchthavens) en heeft een grote vloot van 363 passagiers- en vrachtvliegtuigen.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 13-01-2021

Jan 13, 2021
Loading posts...