<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Oct 24, 2016

Dit is het nieuwe supermoderne treinstation van Ankara (fotogalerij)

De Turkse hoofdstad Ankara maakt zich op voor de opening van een nieuw treinstation op 29 oktober.

Het moderne Turkse treinstation, dat een overdekte ruimte heeft van 194.460 vierkante meter, bevat naast drie perrons voor hogesnelheidstreinen ook restaurants, kantoorruimtes, een congrescentrum en zelfs een vijfsterrenhotel met 134 kamers.

dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-8

De bouw van het supermoderne complex, dat op een luchthaventerminal lijkt, heeft slechts twee jaar geduurd.

De Turkse minister Ahmet Arslan (Transport) spreekt van een groot project: “Treinreizigers zullen vanaf dit station kunnen reizen naar Europa en Azië.”

dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-3

Mindervaliden

Het lange treinstation van Ankara is ook zeer goed toegankelijk voor mindervaliden. “Er is aan alles gedacht om dit station toegankelijk te maken voor mindervaliden. Alle tickets zijn gratis voor mensen met een groot handicap”, laat de Turkse minister weten die aangeeft dat de lijst met alle mindervaliden (via het Turkse ministerie van Sociale Zaken) in het systeem is gezet.

dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-6 dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-4 dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-5 dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-7 dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-2 dit-is-het-nieuwe-supermoderne-treinstation-van-ankara-fotogalerij-9

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA | Gepubliceerd: 24-10-2016

Oct 24, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...