<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Jun 19, 2022

Istanbul Airport bekroond tot beste luchthaven van Europa

Inmiddels gaat geen jaar meer voorbij zonder prijzen voor de nieuwe megaluchthaven van Istanbul. Dit keer bekroonde beoordelaar Skytrax Istanbul Grand Airport (IGA) voor de tweede keer tot vijfsterrenluchthaven.

En daar bleef het niet bij. Het Turkse vliegveld is ook onderscheiden als beste familieluchthaven ter wereld, beste shopluchthaven ter wereld en beste luchthaven van West-Europa.

De Turken ontvingen de prijzen donderdag in de Franse hoofdstad Parijs. “Hoewel we nog een zeer jonge instelling zijn, is de kwaliteit van de service die we onze passagiers bieden voor de tweede keer erkend door een belangrijke wereldwijde luchtvaartautoriteit zoals Skytrax”, reageerde adjunct-directeur Digitale Diensten en Handel van IGA Ersin İnankul op de prijzenregen.

Istanbul Airport laat met de laatste onderscheidingen 550 luchthavens achter zich. “Al deze kostbare en prestigieuze onderscheidingen zijn een belangrijk bewijs van hoeveel luchtvaartautoriteiten, vooral onze passagiers, Istanbul Airport vertrouwen. We zijn trots en blij namens ons land dat we de vlag van ons land opnieuw naar de top hebben gehesen en zo’n succes hebben behaald.”

CEO Edward Plaisted van Skytrax reageerde lovend op de megaprestatie. “Istanbul Airport blijft geprezen worden dankzij de titels ‘beste familieluchthaven ter wereld’, ‘beste shopluchthaven ter wereld’ en ‘beste luchthaven van West-Europa’. Deze onderscheidingen vertegenwoordigen de hoge klanttevredenheidsnorm van Istanbul Airport. De categorie ‘Meest gezinsvriendelijke luchthaven’ is een nieuwe prijs die in 2022 is ingesteld en het is een uitstekende prestatie voor Istanbul Airport om deze prijs te winnen.”

Global Traveler Magazine

Naast beoordelaar Skytrax deelde het Amerikaanse Global Traveler Magazine onderscheidingen uit aan Istanbul Airport: ‘beste transitluchthaven’ en ‘beste gezinsvriendelijke internationale luchthaven’.

Global Traveler Magazine koos de stad Istanbul ook als de beste bestemming van Europa. (LEES meer + FOTO’S)

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 19-06-2022

Jun 19, 2022
Loading posts...