<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Aug 18, 2019

‘Istanbul bevat mooiste plekken op aarde en is een Parijs, New York en Berlijn’

De Duitse actrice Wilma Elles is helemaal weg van de Turkse metropool Istanbul en Turkije. “In elke hoek zit iets wonderlijks.”

Elles is inmiddels een bekende in Turkije. Ze speelde in meerdere Turkse series. “Ik kwam hier puur toeval, noem het lot of iets anders”, zegt Elles zondag in een interview.

Istanbul is volgens haar een beetje Parijs, een soort New York en Berlijn, vertelt de actrice uit Duitsland, die eerder in veel landen en wereldsteden woonde zoals Canada, Los Angeles, Frankrijk, New York en Rome. Haar vader is namelijk ambassadeur.

“Ik ben zeer onder de indruk van de rijke historie van Istanbul, de stad die ook de mooiste stukken op aarde bevat. Zo bevat Turkije een soortgelijke strand als in Ibiza. Iedere buitenlander kan een eigen Istanbul vinden.”

Elles is enorm tevreden om in Turkije te kunnen leven, benadrukt ze. “Ik zie Turkije als mijn thuis en begon hier mijn gezin. Mijn twee kinderen zijn hier geboren.”

De Turkse mentaliteit is iets waar Elles helemaal dol op is. “De mensen hier zijn erg gastvrij, vriendelijk en moedig. Ik voelde me nooit een vreemdeling. Ik werd met open armen ontvangen en snel als één van hun gezien.”

De Duitse actrice werd Turkse staatsburger in 2016. “Ik ben daar erg trots op. Turkije is een zeer mooi land. Cappadocië is een must-see. De kuuroorden in Pamukkale ook. Ik reis veel door Turkije voor filmopnames: Ankara, Izmir, Çesme, Bodrum en Antalya. Turkije heeft een ongelooflijke natuurlijke schoonheid. Het Turkse volk heeft een prachtig hart. Ik reis ook vaak naar het buitenland, voornamelijk naar Los Angeles, maar kan zeggen dat Istanbul een soort Hollywood is geworden.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 18-08-2019

Aug 18, 2019
Loading posts...