<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Jun 21, 2019

‘Kroonprinsen Saudi-Arabië en VAE steunen Israël meer dan joden’

De kroonprinsen van Saudi Arabië Mohammed bin Salman en van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) Mohammed bin Zayed blijken een enorme liefde te hebben voor Israël. Zo veel zelfs dat ze die staat meer steunen dan de joden zelf.

Dat zei de directeur van het Zion Heritage Friends Center, Mike Evans, tijdens een toespraak bij het jaarlijkse forum van de Jerusalem Post in New York.

“De grootste aanhangers van Israël zijn Bin Salman en Bin Zayed”, sprak hij. “Ik kan jullie iets fantastisch mededelen. Deze twee leiders steunen Israël zelfs meer dan veel joden.”

Bin Salman zou als antwoord op een vraag van Evans gezegd hebben dat hij “erg veel houdt van christenen en joden” en opgevoed is door een joodse verpleegkundige.

Evans bleef de hele toespraak lovend over de twee kroonprinsen. “Als jullie eens wisten hoe Bin Salman over Israël denkt, zouden jullie je verstand verliezen.”

Ook vroeg Evans aan de Saudische kroonprins wat de Palestijnen kunnen doen om het conflict in die regio op te lossen. “Bin Salman zei dat het conflict makkelijk op te lossen is. Palestijnen moeten volgens hem Israël imiteren.”

Evans, een Amerikaanse evangelist (christelijke zionist), is tevens de oprichter van Het Friends of Zion museum in het centrum van Jeruzalem. Het museum heeft als thema de bijdrage van niet-joodse zionisten aan Israël.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – AL-QUDS | Gepubliceerd: 21-06-2019

Jun 21, 2019
Loading posts...