<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Ak Ajans Nederland
Oct 13, 2016

Leugen: géén bommelding bij Turkse ambassade in Den Haag

Het al enkele uren rondgaande nieuwsbericht dat de Turkse ambassade in Den Haag zou zijn ontruimd wegens een bommelding, is onjuist.

Dat laat de Turkse ambassade aan Turksemedia.nl weten. “Het gaat om fake nieuws. De ambassade is zwaar beveiligd. Er is geen ontruiming geweest, noch een bommelding.”

Omroep West meldde donderdagochtend dat de Turkse ambassade is ontruimd wegens een bommelding.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | REDACTIE | Gepubliceerd: 13-10-2016

Oct 13, 2016
 • Sobieski

  Klopt het dat Ozturk dat gerucht heeft verspreid en in verband heeft gebracht met, in zijn ogen, bepaalde onfrisse figuren op dit forum? Anders is het denk ik de gebruikelijke paranoia die je wel meer ziet bij de nederturken, die immers achter elke boom een anti-Turkse Zionist vermoeden.

 • Tamer Aslantas

  De “Gharqad” boom bedoel je?

 • Ozturk

  Geachte heer Aslantaş,

  Het is grappig om te zien dat de voorgenomen strategie om trol Sobiesiki permanent te negeren zijn vruchten begint af te werpen. Hij begint negatieve classificaties te uiten over het feit dat hij wordt buitengesloten (is denk ik ook de enige manier om deze meneer te laten voelen hoe het is als mensen je discrimineren en ‘je niet moeten’, want argumenten werken niet bij hem).
  Inmiddels is hij ook al begonnen met als eerste zelf op een drieste wijze op een onderwerp te reageren met doldwaze suggesties, waarmee hij alsnog hoopt een reactie uit te lokken deel te kunnen nemen aan de discussie. Maar dat gaan we natuurlijk niet doen.

  Het werkt het best als hij volledig wordt genegeerd, al is de beschuldiging nog zo bizar. Zelfs geen oneliners meer als antwoord an hem.

  Mocht u toch uw mening over de persoon zelf willen geven, reageer dan in ieder geval niet direct op hem, maar reageer via een andere forumgast of schrijf een nieuwe reactie. Daarmee krijgt hij geen notificatie van uw reactie en moet hij steeds alle draadjes doorploeteren op zoek naar iets waar hij op kan reageren.
  Dat is leuk.

 • Omario

  Beste Ozturk,

  In het begin was ik nog in de veronderstelling dat ik op een normale wijze met de heer Sobieski zou kunnen discussieren maar inmiddels is echt duidelijk wat zijn rol hier is op dit forum. Ik heb nog even naar de geschiedenis van zijn reacties gekeken en deze zijn allemaal in dezelfde lijn. Wat inderdaad het beste werkt is negeren en zoals jij ook al opmerkte, dat werkt. Hij plaatst echt reacties om reacties uit te lokken maar ik ben geen gekke Henkie meer om op die beroeps-trol te reageren. Blijf mensen er ook op wijzen om niet te reageren op het getrol van hem.

 • Sobieski

  Uw democratisch gehalte is inmiddels wel duidelijk. Zodra iemand een u onwelgevallige mening geeft is uw uiteindelijke reactie ervoor zorgen dat die mening wordt genegeerd of anderszins de mond wordt gesnoerd. Ik zou zeggen, whatever makes you happy.
  Wel ontluisterend dat na zoveel jaren leven in westerse beschavingen de derde-wereld reflexen zo diep in de genen van de Turken zit. Het greintje goodwill dat de Turken bij mij en veel anderen nog hadden bent u in een sneltreinvaart aan het verspelen. En dan maar klagen en huilie huile doen over discriminatie en te worden buitengesloten. U geeft dagelijks het bewijs dat uw Turkse gedachtengang en houding hier niet passen.

 • Ozzie Osbourne

  Ik mag de reacties van Sobieski graag lezen.
  Enige weerwoord op stoïcijnse Erdogan volgers is verfrissend.

Loading posts...