<< Terug naar home | Sport

Posted by Turkse Media
Aug 15, 2019

Liverpool is Turkije dankbaar: Istanbul is geweldig

Turkije heeft een zeer succesvol sportevenement achter de rug. De finale van de Europese Supercup werd woensdagavond in de Turkse megastad Istanbul gespeeld. Liverpool klopte Chelsea na penalty’s.

Istanbul is een geweldige stad voor Liverpool, reageerde de Nederlandse verdediger van Liverpool Virgil van Dijk. “De atmosfeer in Istanbul was geweldig. We hadden dat verwacht. Istanbul is een geweldige stad voor Liverpool en we zijn blij om onze winnende traditie hier voort te zetten.”

De Belgische speler Divock Origi was ook erg blij om in Turkije te zijn. “Istanbul heeft ons zeer goed ontvangen. Ook hebben Turkse supporters ons gesteund. Ik bedank hen. Ik zag dat ze ons hier graag verwelkomen. Ik speelde eerder in Istanbul tegen Galatasaray en Beşiktaş. Dit is een hele speciale stad.”

Voor coach Jürgen Klopp is Istanbul ook buitengewoon. “De sfeer in het stadium was geweldig. Mijn dank aan alle supporters in Istanbul. Het blijft een bijzondere stad voor ons.”

De UEFA schreef dat Istanbul de stad van wonderen is. Volgend jaar vindt de finale van de Champions League ook in Istanbul plaats.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 15-08-2019

Aug 15, 2019
Loading posts...