<< Terug naar home | Algemeen

Posted by Turkse Media
Dec 28, 2020

Man die zichzelf opblies in Nashville is 63-jarige ‘rustige’ Amerikaan

De man die zichzelf op Eerste Kerstdag opblies in een kampeerwagen in Nashville in de staat Tennessee is de 63-jarige Anthony Quinn Warner.

Dat verklaart de Amerikaanse politie na een DNA-onderzoek.

De politie gaat ervan uit dat de Amerikaan alleen handelde. Er loopt een onderzoek naar zijn verleden.

Bij de aanslag in het centrum van Nashville raakten vrijdag drie personen gewond. Zo’n twintig gebouwen raakten flink beschadigd.

Warner

Lokale media melden dat de man volgens zijn buren “een rustige en introverte persoon” was. De gebruikte kampeerauto van Warner, een zelfstandige computertechnicus met ervaring in elektronica en alarmsystemen, stond jarenlang geparkeerd voor zijn huis. “Enkele weken geleden bouwde hij een houten schutting om zijn huis en zette zijn kampeerwagen daarachter.”

“Warner bleef altijd onopvallend. Ik weet het niet, ik denk dat sommige mensen zouden zeggen dat hij een beetje vreemd was”, zei Steve Schmoldt, zijn buurman die al twintig jaar naast hem woont.

Schmoldt liet weten dat hij soms korte gesprekken had met Warner. “Je zag nooit iemand bij hem komen of gaan. Ik heb hem ook nooit ergens heen zien gaan. Voor zover we weten, was hij een soort computernerd die thuis werkte.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA | Gepubliceerd: 28-12-2020

Dec 28, 2020
Loading posts...