<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Nov 24, 2016

Minister: ‘Dachten jullie dat Turken bang voor jullie zijn?’

“Als men denkt dat het Turkse volk bang wordt, op zijn knieën gaat of het zal opgeven door jullie traditionele methode [terreur], dan hebben jullie het goed mis.”

Dat zei de Turkse minister Berat Albayrak (Energie) naar aanleiding van de terreuraanslag in Adana met als gevolg twee doden en 21 gewonden. In de stad vindt een energietop plaats.

“De dosering van terreur is in de laatste jaren verhoogd tegen Turkije, nu het grote doelen heeft”, sprak minister Albayrak. “Men weet hoe groot het Turkse volk is. Degenen die dat niet weten, komen dat te weten na het lezen van de geschiedenisboeken. Dit is de waarheid, geen ‘verhaaltjes’ van verschillende culturen. Wij zijn een glorieus volk. Kijk maar naar de Onafhankelijksoorlog van honderd jaar geleden of zelfs nog recent: 15 juli.”

Het Turkse volk zal zijn weg nog sterker vervolgen, liet de Turkse minister weten. “Al deze gebeurtenissen maken de 79 miljoen Turken nog sterker. Jullie hebben het goed mis als jullie denken dat de Turken bang worden, op hun knieën gaan of het zullen opgeven. Wij zijn met zijn allen ervan bewust wat voor een toekomst op Turkije zit te wachten.”

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ADANA | Gepubliceerd: 24-11-2016

Nov 24, 2016
blog comments powered by Disqus
Loading posts...