<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Aug 03, 2015

Nederlanders vieren veilig vakantie in Turkije

Nederlanders blijven veilig vakantie vieren in de toeristenregio’s van Turkije ondanks enkele negatieve gebeurtenissen die het land in de afgelopen week heeft meegemaakt. Dat schrijft De Telegraaf nadat journalisten van de krant zijn afgereisd naar Turkije op uitnodiging van touroperator Corendon.

“Jeugd gaat los in Turkse disco’s”, stelt de Telegraaf in zijn krantenkop nadat de Telegraaf-journalisten Antalya en Marmaris hebben bezocht. “De Nederlandse jongeren gaan helemaal uit hun dak in de Turkse bars en vieren probleemloos hun vakantie”, meldt de Nederlandse krant.

web23rqewfadsc

Hotelmanagers geven aan dat concurrerende landen op het gebied van toerisme Turkije proberen zwart te maken door toeristen af te laten schrikken. “We hebben journalisten vanuit Nederland uitgenodigd om dit tegen te gaan. Zij kregen de mogelijkheid om zelf te kijken hoe het hier nu is. De mensen vieren hier rustig en veilig hun vakantie. Dat heeft De Telegraaf ook gezien. Het is noodzakelijk dat meer buitenlandse kranten dit kunnen zien”, vertelt Okan Belger, manager van een hotel in Marmaris.

“Het is heel veilig hier”

Nederlandse toeristen in Marmaris geven aan dat ze een goede vakantie hebben. Een toerist genaamd Kim Thoem geeft aan dat er enkel gefeest wordt in Marmaris.

web3r2qfwedsac

Een andere Nederlandse toerist, Edo De Reuver, geeft aan al 9 dagen in Marmaris te zijn en dat hij Turkije voor de derde keer bezoekt. Wij hebben hier een zeer leuke vakantie en hebben nog nooit problemen gehad. Het is heel veilig hier en de Turken zijn zeer gastvrij”, vertelt de vakantieganger.

web231rqfweacsd

© Turksemedia.nl | AA – MUĞLA

Aug 03, 2015
blog comments powered by Disqus
Loading posts...