<< Terug naar home | Binnenland

Posted by Turkse Media
Feb 22, 2016

Nederlandse blogger boos op SLM en KLM, wil dat Turkish Airlines vliegt naar Suriname

De Nederlandse blogger Stijn Brinkhaus roept Turkish Airlines op om te gaan vliegen naar Suriname. Dat doet hij omdat hij niet blij is met de service en de ticketprijzen van de Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM en KLM.

Brinkhaus geeft aan het succes van Turkish Airlines al een tijdje te hebben gevolgd. Daarom is hij een Facebookpagina gestart genaamd ‘Turkish Airlines cheaper to Suriname’ en wil dat Turkish Airlines voortaan ook vliegt naar Suriname. “Het is hoog tijd dat KLM & Surinam Airways serieuze concurrentie krijgt”, aldus Brinkhaus.

“Ik heb niets tegen KLM of SLM, laat dat duidelijk zijn, maar het is tijd voor verandering. De concurrentie is moordend, nu ook nog op het traject van Amsterdam naar Paramaribo graag. Ik hoop dat wij er straks de vruchten van kunnen plukken als we weer naar Suriname willen. Denk je dat het je gaat lukken? Geen idee. Ik wil gewoon een signaal afgeven, anders gebeurt er helemaal niets. Een medewerker van Turkish Airlines heeft de pagina al doorgezet naar de afdeling Netwerk Planning en Internationale Relaties in Istanbul. Wie weet waar het schip strand. Nooit geschoten is altijd mis”, zegt Brinkhaus.

De Facebookpagina kreeg binnen een dag meer dan 1300 likes.

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden

Feb 22, 2016
Loading posts...