<< Terug naar home | Lifestyle

Posted by Turkse Media
Dec 08, 2015

Nederlandse schoonmoeder geeft Kenan Sofuoglu Ferrari cadeau

Viervoudig Supersport-kampioen Kenan Sofuoğlu, getrouwd met de Nederlandse Julia Looman, heeft een Ferrari cadeau gekregen van zijn schoonmoeder Yamina Abdoun.

Abdoun, bekend van Roompot Vakanties, maakte dat bekend via haar Facebookpagina door een foto van een rode Ferrari te delen met een onderschrift.

“We hebben een pijnlijk jaar achter de rug. Ondanks tegenslagen ben je toch wereldkampioen geworden. Dit cadeau is voor jou, we houden erg veel van je. Geniet ervan en rij veilig”, stond er in het onderschrift van de foto.

Sofuğolu verloor dit jaar zijn zoontje Hamza van vijf maanden oud dat maandenlang na zijn geboorte erg ziek was na een hartstilstand en hersenbloeding. “Dit kampioenschap is voor mijn zoontje” zei Sofuoğlu na het behalen van de wereldtitel. De wereldkampioen verloor op jonge leeftijd een pas geboren broertje waarna ook twee van zijn andere broers om het leven kwamen in een verkeersongeluk en een crash tijdens een motorrace. Sofuğolu zag enkele jaren geleden ook zijn vader overlijden aan de gevolgen van kanker.

De Turkse motorcoureur bedankte in een interview met AA zijn schoonmoeder voor haar geste. Hij ontvangt de auto over twee weken vanuit de fabriek.

web2efwdsx

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ANKARA

Dec 08, 2015
blog comments powered by Disqus
Loading posts...