<< Terug naar home | Economie

Posted by Turkse Media
Mar 28, 2015

Netuba Trade Award 2015, en de winnaar is:

Deze week is tijdens een drukbezochte bijeenkomst op het Stadhuis te Rotterdam de NETUBA Trade Award 2015 uitgereikt. In aanwezigheid van burgemeester Aboutaleb, de Turkse en Nederlandse ambassadeurs, vertegenwoordigers van Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) – Turkish Dutch Business Council en vele vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven werd door Bastiaan van der Knaap, voorzitter van NETUBA, de onderneming Organik Kimya als winnaar uitgeroepen.

Organik Kimya en TNO Healthy Living waren door een neutrale jury geselecteerd als kandidaten voor deze award die iedere twee jaar wordt uitgereikt aan de onderneming of organisatie die in de afgelopen jaren aantoonbaar heeft bijgedragen aan de economische betrekkingen tussen Turkije en Nederland. Organik Kimya is de eerste Turkse onderneming die deze award heeft gewonnen.

De heer Emre Kaya, die als vertegenwoordiger van Organik Kimya de award in ontvangst nam, verklaarde in zijn dankwoord dat Organik Kimya deze award als een erkenning ziet voor haar inspanningen om een brugfunctie te vervullen tussen Nederland en Turkije. De heer Kaya toonde in het bijzonder de waardering voor NETUBA omdat zij de aandacht hebben gevestigd op de toewijding en het succes van Organik Kimya.

Netherlands Turkey Business Association (NETUBA) en Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) werken als officieel partners via de Turkish Dutch Business Council nauw samen om de wederzijdse handels- en investeringsbetrekking te bevorderen. De Turkish Dutch Business Council zal binnenkort haar meerjaren programma presenteren.

 

Mar 28, 2015
Loading posts...