<< Terug naar home | Vanuit Turkije

Posted by Turkse Media
Feb 04, 2019

Nieuwe reclamefilm Turkish Airlines trekt veel bekijks

De nieuwe reclamespot van Turkish Airlines in de vorm van een korte film, gemaakt door de wereldbekende producent en regisseur Ridley Scott, is binnen korte tijd meer dan een kwart miljoen keer bekeken op YouTube. Ook kreeg de wereld het korte versie tijdens de meest bekeken sportevenement Super Bowl te zien.

Naast de onvergelijkbare prachtheden van Istanbul is ook de nieuwe cabineconfiguratie van Turkish Airlines getoond tijdens de reclamefilm ‘The Journey’, is verklaard. De film speelt zich ook af op de nieuwe megaluchthaven van Istanbul, de grootste ter wereld.

Scott, bekend van de films The Martian, Blade Runner en Gladiator, liet ook in een achter-de-schermen-film weten dat hij tijdens zijn verblijf zeer onder de indruk was van Istanbul, waar hij nog nooit was geweest.

Turkish Airlines laat vaker korte films of reclamespots produceren met wereldbekende namen en merken, zoals profvoetballer Lionel Messi, basketballer Kobe Bryant, tennisster Caroline Wozniacki en speelgoedgigant LEGO. Video’s met Messi en Kobe zijn 133 miljoen en 149 miljoen keer bekeken.

Film:

Making-of:

 

© Turksemedia.nl – Alle rechten voorbehouden | AA – ISTANBUL | Gepubliceerd: 04-02-2019

Feb 04, 2019
Loading posts...