<< Terug naar home | Highlights

Posted by Turkse Media
Sep 17, 2014

Onur Air start dagelijkse lijndienst van Amsterdam naar Istanbul

Vanaf 26 oktober 2014 start de Turkse luchtvaartmaatschappij Onur Air met een dagelijkse lijndienst van Amsterdam naar Istanbul. Hiermee keert de luchtvaartmaatschappij na een lange tijd terug naar Nederland en gaat de strijd aan met de andere maatschappijen in deze zeer concurrerende en drukke route. Naast in Nederland start Onur Air ook met lijndiensten naar andere Europese landen en is voortaan ook te zien in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Dit maakte de maatschappij in de afgelopen dagen bekend tijdens een persconferentie in Amsterdam waar de opkomst door de Turkse pers en uitgenodigden hoog was. Tijdens de presentatie namen de Deputy Manager Orhan Sivrikaya en Vice-President Esat Aksak het woord en gaven informatie over de maatschappij en werden de doelen bekendgemaakt. Daarnaast werd ook Onur Air’s nieuwe loyaliteitsprogramma gepresenteerd.

Vice-President Esat Aksak: “Onze prijzen starten vanaf € 59 voor een groot aantal stoelen wat in deze zeer concurrerende route heel scherp is.  We hebben voor prime time tijden gekozen zodat onze passagiers niet midden in de nacht of heel vroeg in de ochtend naar het vliegveld hoeven te gaan. We vliegen vanaf Amsterdam naar Istanbul Ataturk Airport wat zeer op prijs wordt gesteld in verband met de korte reistijd naar het centrum van de stad. Verder hebben we goede doorverbindingen naar de andere steden in Turkije.”

Onur Air 4

Deputy Manager Orhan Sivrikaya: “Sinds kort zijn we gestart met het ticketverkoop en kunnen zeggen dat we zeer tevreden zijn met wat er nu al is bereikt. Bij vergelijksites staan we al helemaal bovenaan met de laagste prijzen. Met onze nieuwe loyaliteitsprogramma verwachten we 150.000 leden te hebben mede door onze zeer royale uitgave van de punten. Zo is een binnenlandse ticket snel gratis verdiend.”

Onur Air

Onur Air is een Turkse low-cost luchtvaartmaatschappij die naar 90 bestemmingen in 35 landen vliegt. Het aantal passagiers per jaar is 2,5 miljoen en de vloot bestaat uit 22 vliegtuigen, allemaal van de vliegtuigfabrikant Airbus (9x A320, 9x A321 en 4x A330). Onur Air bezit naast kwaliteitscertificaten ook een Operational Excellence Award van vliegtuigfabrikant Airbus dat in 2005 is behaald.

 

Onur Air 1 Onur Air 3 Onur Air 5

 

© Turksemedia.nl | Ak Ajans – alle rechten voorbehouden

 

 

Sep 17, 2014
Loading posts...